We mogen weer!

1-9-2021

We hopen dat jullie allemaal een heel mooie zomer hebben gehad en dat jullie weer staan te trappelen om te mogen beginnen! :)

Vanaf morgen starten de scholen weer in onze regio. Dat betekent ook dat we ook weer gaan handballen!!

Vanaf morgen beginnen de trainingen weer. Klik hier voor de nieuwe trainingstijden!

Wij wensen jullie allemaal weer een heel sportief jaar toe!

Yess! Tijdens de zomervakantie mogen we doortrainen!

1-7-2021

Beste leden,

We hebben toestemming van de gemeente om op de woensdagavond door te trainen in de zomervakantie van 28 juli tot en met 1 september.

De jeugd tot en met 16 jaar is welkom van 17.30 tot  19.00 uur en de leden vanaf 17 jaar trainen van 19.00 tot 21.00 uur.

Zaterdag 7 augustus, 21 augustus en 4 september is er speciale keeperstraining van 13.00 tot 15.00 uur.

Dit allemaal is in de hal in Treebeek!

Zien we jullie ook deze zomer?

Laat het je trainer op tijd weten!

Nieuwe richtlijnen/ Coronamaatregelen per 15-10-2020

16-10-2020

Beste leden en ouders

Natuurlijk zijn u de laatste ontwikkelingen omtrent het coronavirus niet ontgaan. Ook wij als vereniging zullen er voor zorgdragen dat de sportomgeving voor leden en trainers zo veilig mogelijk is en zullen de regels van het RIVM zo goed mogelijk opvolgen. Concreet betekent dat de volgende basisregels:

• Alleen trainingen voor jeugdteams tot 18 jaar (niet aan aantal gebonden)
  • Verder hebben alleen spelers, trainers, aangewezen vrijwilligers en bestuursleden toegang tot de locatie, ouders worden geacht hun kinderen tot op de parkeerplaats te brengen en daar ook  op te halen.
  • Gebruik van mondkapjes is voor iedereen verplicht voor iedereen van 13 jaar en ouder totdat de zaal betreden is.
  • Wedstrijden zijn afgelast
  • De kleedlokalen (en dus douches) zijn en blijven dicht.

Verder geldt natuurlijk nog altijd: BIJ KLACHTEN>>> BLIJF THUIS !!!

Wij begrijpen dat deze maatregelen voor een ieder aanpassingen vergt, maar alleen zo kunnen wij proberen om zo snel mogelijk weer met z'n allen zorgeloos te kunnen sporten.

Indien wij meer informatie ontvangen van het NHV en/of gemeente houden wij u natuurlijk op de hoogte.

Sportieve en vooral gezonde groetjes,

de trainers en het bestuur van Handbalvereniging Brunssum