Klaverblad Verzekeringen

 

Al sinds 1850 gewoon goede verzekeringen

We lopen elke dag risico’s. Veel kleine risico’s kunt u zelf wel aan. Maar bij grotere risico’s wordt dat moeilijker. Denk bijvoorbeeld aan de financiële gevolgen van brand, storm, een ongeval, arbeidsongeschiktheid of overlijden.

Om particulieren en het midden- en klein bedrijf  goed tegen deze risico’s te beschermen, biedt Klaverblad Verzekeringen al sinds 1850 gewoon goede verzekeringen.

Gewoon goede verzekeringen

Klaverblad Verzekeringen biedt eerlijke verzekeringen. Dat wil zeggen verzekeringen die klanten werkelijk nodig hebben. Als wij onze verzekeringsproducten ontwikkelen, dan staat het

klantbelang voorop. Wij willen producten bieden die nuttig en begrijpelijk zijn, niet meer kosten dan nodig is en voldoen aan de verwachtingen van de klant.

En als u een keer schade heeft, dan zorgen wij dat u krijgt wat we hebben afgesproken. Daar heeft u recht op. 


 

Service zoals het hoort

De manier waarop wij u helpen is net zo belangrijk als de prijs en de voorwaarden. Als u een schade heeft, een wijziging wilt doorgeven of een vraag heeft, dan helpen wij u zo goed en zo snel mogelijk.

 

We zorgen dat we goed bereikbaar zijn en werken niet met keuzemenu’s. Als u ons belt, dan krijgt u direct een medewerker aan de lijn.

 

 ‘Doe maar gewoon’

‘Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’ past bij ons. Klaverblad Verzekeringen is niet de hipste of modernste. Wij willen gewoon iedere dag opnieuw ons werk goed doen.

Dat klinkt misschien een beetje saai. Maar daar hebben onze klanten het meeste aan. En dat past het beste bij ons.


 

Niet voor niets zeggen wij in onze commercials:

'Als je maar lang genoeg gewoon blijft, word je vanzelf bijzonder.'

Welkom in Brunssum Klaverblad!