Activiteiten

Onze activiteitencommissie organiseert tal van gezellige activiteiten. Deze activiteiten, die door het seizoen heen worden georganiseerd, zijn bedoeld om het echte saamhorigheidsgevoel te stimuleren.

 

Heb je vragen, opmerkingen of een leuk idee? laat het ons dan weten!

 

Hieronder een kleine impressie ........

 

Kijk ook naar onze foto's.

 

Feestavonden & mini toernooien

Elk seizoen hebben we terugkerende activiteiten. Zo hebben we in december altijd een eindejaarsborrel en op het einde van het seizoen vindt altijd een feestelijke afsluiting plaats. Natuurlijk probeert de commissie ook elke keer deze gezellige feestavonden te combineren met iets sportiefs!


HV Festival

HV Brunssum draagt al jaren haar steentje bij op diverse festivals in de regio. Zo zijn wij al jaren op Parkcity Live (heerlen) en het Pisart Festival (Eijsden) te vinden als vaste team dat de catering van deze festivals verzorgt. Ook tijdens de Kennedy Mars in Sittard zijn wij aanwezig om in opdracht van de WML op diverse waterpunten langs te route de wandelaars te voorzien van een verfrissend glaasje water. De Parelloop in Brunssum heeft ons ook al gevonden en voor hun mogen wij de hekwerken langs het parcours op- en afbouwen. 

Handbalvereniging Brunssum zorgt op haar eigen manier ervoor dat deze leuke evenementen nét nog iets gezelliger worden! Waar is dat feestje???